HTML

Linkblog

Számlázó program

Tanácsok számítógéppel (számlázó programmal) készülő nyomtatott számlák kiállításához. A napi fejlesztői munkám kapcsán felmerült problémák úgy tűnik nem csak kisvállalkozó ügyfeleinket érdeklik, ezért az általánosabb problémákat, eljárásokat, ötleteket ide is megírom. Az itt leírtak nem helyettesítik a törvény ismeretét, erre jogi eljárásban hivatkozni nem lehet, de rávezethet, hogy hol és minek érdemes utána nézni. A 20 éves fejlesztési tapasztalatom remélem kézzel fogható hasznot hoz minden kedves olvasómnak.

2011.07.15. 10:34 szamlazoprogram

Bejővő számla iktatás és utolsó beszerzési ár cikktörzsbe

Minden PRECÍZ  számla modult tartalmazó programban mód van akár a devizás bejővő számlák iktatására is. Azaz akár belföldi akár külföldi szállítótol kapott számla iktatható.

Itt most csak azt mutatom meg hol lehet beállítani azt hogy a cikktörzsben az utolsó beszerzési ár, a 6 alap árkategóriából az 1-esbe (beszerzési ár) automatikusan bekerüljön.

Indítsuk el az iktatást:

 

 

A lista alatt lévő gombsoron a beállítás gombbal ellenőrizhetjük, hogy most mi van beállítva.

 

A képernyő bal alsó részén legyen automatikusra állítva

 

 

 

Ezt követően, ha egy akár ugyan olyan tételt viszek fel már az utolsó beszerzési árat kínálja fel a program :

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: bejővő számla iktatás utolsó beszerzési ár


A bejegyzés trackback címe:

https://szamlazoprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr933069410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.