HTML

Linkblog

Számlázó program

Tanácsok számítógéppel (számlázó programmal) készülő nyomtatott számlák kiállításához. A napi fejlesztői munkám kapcsán felmerült problémák úgy tűnik nem csak kisvállalkozó ügyfeleinket érdeklik, ezért az általánosabb problémákat, eljárásokat, ötleteket ide is megírom. Az itt leírtak nem helyettesítik a törvény ismeretét, erre jogi eljárásban hivatkozni nem lehet, de rávezethet, hogy hol és minek érdemes utána nézni. A 20 éves fejlesztési tapasztalatom remélem kézzel fogható hasznot hoz minden kedves olvasómnak.

2010.01.02. 02:28 szamlazoprogram

Számlázási előírások változása 2010.01.01-gyel

Magára a számlázó programokra vonatkozó előírások közvetlenül nem változtak, bár szokás szerint az év utolsó napjaiban ismét hozzá nyúltak a törvényhez (PM) és néhány megfogalmazás változott.

A számla kiállítóra vonatkozó előírások azonban részben változtak főleg a közösségi értékesítések tekintetében.

   Azonban lesz 2010 év folyamán olyan változás ami a programokhoz kiadott licenceket és nyomtatott leírásokat érinti, így vélhetően ebben az évben senki sem ússza meg, hogy felvegye kedvenc program fejlesztőjével a kapcsolatot új leírás és névre szóló jognyilatkozat, licenclap beszerzése ügyében.

Az évváltás (új számla tömb nyitása, új sorszám kiosztása) akinél még nem történt meg annak sok sikert az új évhez, az új év induláshoz.

Ne feledjük a befejezett évet megfelelően archiválni.

Szólj hozzá!

Címkék: változás 2010 számlázó program


A bejegyzés trackback címe:

https://szamlazoprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr331691861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása