HTML

Linkblog

Számlázó program

Tanácsok számítógéppel (számlázó programmal) készülő nyomtatott számlák kiállításához. A napi fejlesztői munkám kapcsán felmerült problémák úgy tűnik nem csak kisvállalkozó ügyfeleinket érdeklik, ezért az általánosabb problémákat, eljárásokat, ötleteket ide is megírom. Az itt leírtak nem helyettesítik a törvény ismeretét, erre jogi eljárásban hivatkozni nem lehet, de rávezethet, hogy hol és minek érdemes utána nézni. A 20 éves fejlesztési tapasztalatom remélem kézzel fogható hasznot hoz minden kedves olvasómnak.

2010.03.30. 07:01 szamlazoprogram

Ingyenes számlázó program frissítés ügyfeleinknek

  Emlékeztető mindenkinek aki számlázó programot használ, hogy csütörtöktől (árpilis 1 és ez sajnos nem árpilisi tréfa) új előírások lépnek életbe.

  Mint ismeretes 2010 április 1-től új, kifejezetten a számlázó programokra vonatkozó előírások lépnek életbe, ezért minden ügyfelünknél ennek megfelelő névre szoló licenszlap (törvényi és APEH előírásoknak megfelelősségi nyilatkozat), nyomtatott leírás(, amely biztosítja adóügyi ellenőrzéskor a program ellenőrizhetőségét és törvényi megfelelőségét az adóellenőr által) és programverziónak kell lennie.

  Bár nálunk is az egy éves ingyenes jogszabálykövetésnél mindig jeleztük, hogy az csak az internetről letölthető új program verzióra vonatkozik és az egyéb költségek (pld. posta, nyomda stb.) átalánydíj hiányában nem fedezettek, ráadásul az is csak a vásárlástól számított egy évig, illetve frissítés esetén az adott naptári év december 31-ig vonatkoztatott most méltányossági alapon minden olyan ügyfelünk aki 2009 április 1. után vette, vagy frissítésért fizetett a PSS8 termék családért, annak ingyenesen letölthető lesz az új Pss9 termékcsalád(email értesítést kap mindenki, az előírt adatnyilvántartási kötelezettségünk miatt egyeztetésre). Bár ennek nincs közvetlen fedezete a névre szóló licenclapot és az új működési módot az APEH revizor által ellenőrizhetően tartalmazó leírást is ingyenesen megküldjük.

 

A változásokról lásd előző bejegyzésem.

Szólj hozzá!

Címkék: változás jognyilatkozat eredeti számlázás 2010 licenclap


A bejegyzés trackback címe:

https://szamlazoprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr491858311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása