HTML

Linkblog

Számlázó program

Tanácsok számítógéppel (számlázó programmal) készülő nyomtatott számlák kiállításához. A napi fejlesztői munkám kapcsán felmerült problémák úgy tűnik nem csak kisvállalkozó ügyfeleinket érdeklik, ezért az általánosabb problémákat, eljárásokat, ötleteket ide is megírom. Az itt leírtak nem helyettesítik a törvény ismeretét, erre jogi eljárásban hivatkozni nem lehet, de rávezethet, hogy hol és minek érdemes utána nézni. A 20 éves fejlesztési tapasztalatom remélem kézzel fogható hasznot hoz minden kedves olvasómnak.

2008.09.22. 19:15 szamlazoprogram

Raktáros program - román jogszabályok szerinti beállítással.

 A PRECÍZ RAKTÁROS program bár kizárólag magyar belföldi használatra szántuk, alkalmas Románia magyar lakta terület vagy magyar tulajdonú cég számára is. Először csak érdekes kérés volt, de kiderült hogy minimális formai igényekhez igazítás után simán használható, hiszen mint minden ebbe a programcsaládba tartozó programban az áfa kategória szabadon beállítható (aki Romániában dolgozik annak a 19% kell jelenleg) és a devizanem is átállítható Leire. A 11-es kódú (devizás) bizonylat a beállított deviza nemmel írja ki a bevét illetve kivét jegyeket.

  Mód lett volna román nyelvű bizonylat nyomtatására is, de itt kifejezetten a magyar tulajdonos által kezelhető és magyarul megjelenő program volt a kérés.

 Mint minden programunknál itt is beállítható a cég alapadatainál az alap devizanem, a bizonylat tipusoknál pedig a 11-es formátum (magyar nyelvű de bizonylat fejlécén beállított devizában) Ebben az esetben a termék cikktörzsben a megadott ár értékek, mind a beszerzési, mind a különböző értékesítési árak az adott devizára vonatkoznak.

Szólj hozzá!

Címkék: program román raktár


A bejegyzés trackback címe:

https://szamlazoprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr28676308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása