HTML

Linkblog

Számlázó program

Tanácsok számítógéppel (számlázó programmal) készülő nyomtatott számlák kiállításához. A napi fejlesztői munkám kapcsán felmerült problémák úgy tűnik nem csak kisvállalkozó ügyfeleinket érdeklik, ezért az általánosabb problémákat, eljárásokat, ötleteket ide is megírom. Az itt leírtak nem helyettesítik a törvény ismeretét, erre jogi eljárásban hivatkozni nem lehet, de rávezethet, hogy hol és minek érdemes utána nézni. A 20 éves fejlesztési tapasztalatom remélem kézzel fogható hasznot hoz minden kedves olvasómnak.

2008.12.29. 05:31 szamlazoprogram

Köszönöm Karácsonyi jókivánságaikat

Ezúton is megköszönöm azokat a karácsonyi jó kívánságokat és köszönő leveleket, amit nekem küldtek. Ugyan így a visszajelzéseket is, amiben azt kérik hogy az elmaradozó bejegyzéseket folytassam. Bár egy szűk szakmai témában írogattam és igyekeztem nem személyeskedni, nem ellenségképpel operálni és ezzel a látogatottságot növelni, valamint az információim erősen kötődnek a munkahelyemhez és a példákat is onnan hozom úgy látszik vannak akiket mégis érdekel.

Remélem azok a kisvállalkozások akik egy-két fővel dolgoznak és csak a munkaszüneti napokon tudnak az ügyvitelükkel is foglalkozni, azért most a hosszabb ünnepi időszakban tudtak több időt szakítani a családjukra is, rossz gazdasági helyzet ide vagy oda.

Boncz Tibor
email cím: szamlazoprogram az 1ams.hu -nál

ui. : A következő bejegyzések a 2009-es új előírásokat tartalmazzák majd, elsősorban a számlázó programokhoz, valamint az évváltás körüli teendőkről.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://szamlazoprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr35846334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása